Over BVVL / Over BVVL

Gehuisvest in een tot kantoorpand omgebouwd karakteristiek energiehuis, is BVVL winkel vastgoed adviseurs opgericht in 1994 als resultaat van de ambitie van de founders Bouman, Visscher en Van Limbeek. Dé ambitie om hun jarenlange ervaring bij een internationaal vastgoed organisatie om te zetten in een eigen vastgoed organisatie met een geheel eigen identiteit en ethos.

Sinds de oprichting in 1994 heeft de organisatie een sterke maar bestendige groei doorgemaakt die heeft geleid tot de significante positie die het op dit moment in de nationale winkelvastgoed markt inneemt.

In samenwerking met zeer gekwalificeerde partners en medewerkers, die bekend staan als ter zake kundige en betrouwbare sparring partners, werken wij iedere dag aan het tot stand brengen van succesvolle transacties voor onze opdrachtgevers.

Of het nu gaat om advies ten aanzien van aan- of verhuur, verkoop, taxaties of huurprijs herzieningen of het doen van research ten behoeve van beleggingsportefeuilles, wij staan voor onze kwaliteit en integriteit. Uw vraag is bij ons in uiterst professionele  handen.

Wij werken voor (internationale) winkelbedrijven, institutionele en particuliere beleggers, pensioenfondsen en ontwikkelaars.

BVVL