VERHUURD
Alkmaar - Langestraat 11

TE HUUR: circa 70 m²

Het winkelpand is gelegen op zeer goed locatie in de hoofdwinkelstraat van Alkmaar. De winkel heeft een oppervlakte van circa 50 m² op de begane grond, circa 10 m² entresol en circa 10 m² souterrain met een front van circa 5.5 m¹

Almelo - Grotestraat 62

TE HUUR: circa 655 m² / meerdere opties mogelijk

Het object is gelegen op een goede locatie in het centrum van Almelo.

Winkelruimte van circa 375 m² op de begane grond, circa 180 m² entresol, circa 100 m² in de kelder en een front van circa 11 m¹.

Splitsing is mogelijk.

Meer info
Harald van Limbeek
Makelaar

VERHUURD
Alphen a/d Rijn - Van Mandersloostraat 23

TE HUUR; circa 98 m²

De winkel heeft een afmeting van circa 98 m² op de begane grond, circa 98 m² op de 1e verdieping en een front van circa 12 m¹. Het object is gelegen op zeer goede locatie in het kernwinkelgebied van Alphen a/d Rijn iIn de directe nabijheid van o.a. De Tuinen, Hunkemöller, Vero Moda, KPN, Parfumerie Douglas, C&A, The Body Shop, ANWB en The Sting. 

Amsterdam - Buikslotermeerplein 263

TE HUUR / TE KOOP

Deze winkel is gelegen in winkelcentrum Boven ’t IJ te Amsterdam Noord. In de directe nabijheid zijn winkelbedrijven gevestigd waaronder: Bijou Brigitte, C&A, Specsavers, Actiesport XL, Douglas en Etos.
De oppervlakte is circa 194 m² op de begane grond, circa 300 m² op de eerste etage en een front van 13 meter.

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar www.bog-auctions.com. Een brochure is op te vragen via secretariaat@bvvl.nl.

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

Verhuurd
Amsterdam - Kalverstraat 177

TE HUUR: circa 327 m²

Winkelruimte van circa 132 m² begane grond, 1e verdieping 124 m², kelder 71 m² en een front van 5 meter. In de directe nabijheid bevinden zich winkelbedrijven zoals: V&D, Claudia Sträter, Superdry, Levi’s en Manfield. 

Meer info
Frank Visscher
Makelaar

VERHUURD
Amsterdam - Leidsestraat 86-88

TE HUUR: circa 323 m²

Winkelruimte met een oppervlakte van ca. 139 m² begane grond, 58 m² op de 1e verdieping, een kelder van ca. 126 m² en een front van ca. 8 meter. Gelegen op zeer goede locatie in het kernwinkelgebied van Amsterdam. 

Meer info
Frank Visscher
Makelaar

VERHUURD
Amsterdam - Stadionplein 106

TE HUUR: laatste unit

De winkelruimte aan het Stadionplein in Amsterdam is inmiddels nagenoeg geheel verhuurd. Hier vestigen zich in ieder geval Albert Heijn, Etos, Gall&Gall, Febo, de bakker, de visboer, de bloemist, Stach en twee prachtige horeca concepten. Op dit moment is er nog één winkel beschikbaar ter grootte van 168 m² . 

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

Verhuurd
Delft - Paradijspoort 22-24

TE HUUR: circa 344 m²

Het object is gelegen op een  zeer goede locatie in het centrum van Delft. In de directe nabijheid zijn diverse nationale en internationale winkelbedrijven gevestigd. De winkel heeft een oppervlakte van circa 189 m² vvo op de begane grond en circa 155 m² op de 1ste verdieping met een front van circa 9,5 meter.

Meer info
Frank Visscher
Makelaar

Verhuurd
Dordrecht - Bagijnhof 46

TE HUUR: circa 2350 m²

Dit ruime pand is gelegen in het kernwinkelgebied van Dordrecht. De oppervlakte van 2350 m² bestaat uit ca. 460 m² kelderruimte, ca.740 m² op de begane grond, ca. 800 m² op de eerste verdieping en ca. 350 m² op de tweede verdieping, met een front van maar liefst ca. 20 meter. De winkelruimte kan eventueel worden opgesplitst in kleinere eenheden.

 

Meer info
Frank Visscher
Makelaar

VERHUURD
Dordrecht - Voorstraat 286

TE HUUR: Circa 320 m²

Het winkelpand is gelegen op een gunstige locatie nabij het kernwinkelgebied van Dordrecht. In de directe omgeving liggen de populaire winkelstraten Bagijnhof en Sarisgang met diverse nationale en internationale winkelbedrijven zoals: Van Haren, Hunkemöller en WE store. 

De oppervlakte verdeling is als volgt: 

Oppervlakte begane grond: circa 170 m²
Entresol achterzijde: circa 30 m² 
Soussol achterzijde: circa 20 m² 
Oppervlakte 1e verdieping: circa 100 m²  

Meer info
Harald van Limbeek
Makelaar

VERHUURD
Hilversum - Kerkstraat 34

TE HUUR: circa 104 m²

Het winkelpand is gelegen op zeer goede zichtlocatie in het kernwinkelgebied van Hilversum. De winkel heeft een oppervlakte van crica 104 m² vvo op de begane grond, circa 85 m² op de 1ste verdieping en een front van ruim 5 meter. 

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

Leeuwarden - Nieuwestad 104

TE HUUR: circa 485 m²

Dit winkelpand is gelegen in het kernwinkelgebied van Leeuwarden en heeft een oppervlakte van circa 385 m² op de begane grond en 100 m² op de eerste verdieping. In de directe nabijheid zijn diverse winkelbedrijven gevestigd waaronder: Expresso, C&A, WE Man, Steps, Hunkemöller, Miss Etam, Jack & Jones en Hema.

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

Leiden - Donkersteeg 17

TE HUUR: circa 136 m²

Langs deze winkel in Leiden lopen op een gemiddelde zaterdag circa 25.000 consumenten. Het pand is gelegen aan dé verbinding van de HEMA naar de nieuwe Hudson’s Bay, H&M en Zara Home. De begane grond is circa 54 m² BVO groot. de twee etages zijn samen circa 82 m² BVO. De frontbreedte bedraagt circa 5 meter.

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

Lelystad - De Promesse 13

TE HUUR: circa 222 m²

Winkelruimte van circa 222 m2 op de begane grond, gelegen op één van de beste locaties in Lelystad. De ruimte heeft een prachtige frontbreedte van 7,8 meter. In de directe nabijheid zijn winkelbedrijven gevestigd als Ziengs Schoenen, Hunkemöller, The Sting, New Yorker, Bakker Bart, Subway en vele andere landelijke winkelketens.

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

Nijmegen - Molenstraat 44

TE HUUR: circa 120 m²

Winkelruimte gelegen in het kernwinkelgebied van Nijmegen. De winkel heeft een front van circa 5,5 meter. De Molenstraat vormt samen met de Broerstraat, Marikenstraat, Burchtstraat en Plein 1944 het kernwinkelgebied van Nijmegen. De Molenstraat ligt in het verlengde van de Broerstraat. 

Meer info
Harald van Limbeek
Makelaar

Rijswijk - Pr. Willem Alexander Promenade 111

TE HUUR: circa 410 m²

Winkelruimte gelegen in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk. Het betreft een winkelruimte van circa 220 m² op de begane grond en circa 190 m² op de eerste etage.

Meer info
Frank Visscher
Makelaar

Stede Broec - Middend 200

TE HUUR: circa 223 m²

Het winkelpand is gelegen op een zeer goede locatie in Stede Broec, winkelcentrum Streekhof. De winkel heeft een oppervlakte van circa 223 m² op de begane grond en een front van circa 24 meter.

Meer info
Johannes Feenstrra
Makelaar

VERHUURD
Utrecht - Roelantdreef 259

TE HUUR: circa 103 m²

Winkelruimte op uitstekende locatie in Winkelcentrum Overvecht. Specsavers verhuist vanwege haar succes naar een grotere winkel. Het betreft een winkel van circa 83 m² begane grond met een entresol ter grootte van 20 m². Het front is circa 4,5 meter breed. Afgelopen zomer is de ontwikkeling van 950 woningen rond het centrum gegund, het openbaar gebied wordt heringericht en Lidl en Action wisselen van locatie. Ook krijgen de entrees en luifels een upgrade en worden HEMA en Kruidvat uitgebreid. Het bestuur van het winkelcentrum zet samen met de gemeente volop in op een nieuwe toekomst.

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

Utrecht - Nieuw Amsterdamlaan 12

Beleggingspropositie

Deze propositie betreft een verhuurde winkel gelegen op woonboulevard Utrecht, met meer dan 30 winkels de grootste woonboulevard van Nederland. De huurstroom bedraagt EUR 184.080,-- per jaar, te vermeerderen met btw.  

Het betreft niet het gehele Kwantum filiaal, een deel van de winkel wordt gehuurd bij een andere eigenaar. 

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

Telefoon 206161616
E-mail jfeenstra@bvvl.nl
VERHUURD
Veenendaal - Hoofdstraat 59

TE HUUR: winkelruimte op verschillende manieren in te delen.

De winkel heeft in zijn geheel de navolgende oppervlakte (BVO)

Begane grond: circa 495 m²
Kelder: circa 316 m²
1e verdieping : circa 483 m²
2e verdieping : circa 474 m²

Diverse opties zijn mogelijk, hiervoor kunt u contact opnemen met ons kantoor. 

Meer info
Harald van Limbeek
Makelaar

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
BVVL