Alkmaar - Laat 114-118

TE HUUR: Circa 340 m² begane grond + circa 50 m² tot circa 150 m² op de 1e verdieping (al naar gelang huurder).

Het object is gelegen op een goede locatie in het kernwinkelgebied van Alkmaar. 

Front Payglop zijde circa 8 meter, Front Laatzijde circa 30 meter.

 

Meer info
Frank Visscher
Makelaar

Verhuurd
Amsterdam - Kalverstraat 177

TE HUUR: circa 327 m²

Winkelruimte van circa 132 m² begane grond, 1e verdieping 124 m², kelder 71 m² en een front van 5 meter. In de directe nabijheid bevinden zich winkelbedrijven zoals: V&D, Claudia Sträter, Superdry, Levi’s en Manfield. 

Meer info
Frank Visscher
Makelaar

VERKOCHT
Amsterdam - Tilanusstraat 79 H

TE KOOP: totaal 124 m² + tuin 25 m²

Deze beleggingspropositie betreft een voormalig winkelpand (voorkamer) met achtergelegen slaapkamer, binnentuin, woonkamer met keuken gelegen op de entresol en een gerenoveerde kelder met stahoogte.

Het pand heeft een (gebruikers)oppervlakte van 62 m² op de begane grond, 37 m² op de 1e verdieping, 25 m² in de kelder en een (binnen)tuin van 25 m².

Meer info
Harald van Limbeek
Makelaar

Apeldoorn - Hoofdstraat 86B

Te Huur: circa 190 m²

De winkel is gelegen in de belangrijkste winkelstaat van Apeldoorn en in de directe omgeving van veelal nationale en internationale retailers.

De winkel heeft een bruto vloeroppervlak van circa 190 m² en een front van 6,8 meter.

Meer info
Frank Visscher
Makelaar

Dordrecht - Bagijnhof 40

Te Huur: circa 281 m² op de begane grond en circa 160 m² op de verdieping.

Het object is gelegen in het kernwinkelgebied van Dordrecht, in de directie nabijheid van diverse nationale en internationale retailers.

De winkel heeft een oppervlakte van circa 281 m² op de begane grond en circa 160 m² op de 1e verdieping. Frontbreedte circa 7 meter. 

Meer info
Frank Visscher
Makelaar

VERHUURD
Haarlem - Grote Houtstraat 22

TE HUUR: circa 389 m²

Het object is gelegen op een absolute A1 locatie in de hoofdwinkelstraat van Haarlem, naast ICI Paris XL en tegenover WE.

De winkel heeft een (verhuurbare) vloeroppervlakte van circa 277 m² op de begane grond en 112 m² op de 1e verdieping.

In de directe nabijheid zijn winkelbedrijven gevestigd als Etos, Vodafone, Vero Moda, Kruidvat, Sneakers, C&A en vele andere landelijke winkelketens.

 

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

Haarlem - Grote Houtstraat 26

TE HUUR: circa 238 m²

Het object is gelegen op een absolute A1 locatie in de langste winkelstraat van Haarlem, naast WE
en recht tegenover de knusse Anegang.

De winkel heeft een (verhuurbare) vloeroppervlakte van circa 131 m² op de begane grond, 52 m² op de 1e verdieping en 55 m² op de 2e verdieping.

In de directe nabijheid zijn diverse nationale en internationale winkelbedrijven gevestigd waaronder Etos, Vodafone, Vero Moda, Kruidvat, Sneakers en C&A.

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

Haarlem - Grote Houtstraat 28

TE HUUR ca 829 m²

Het object is gelegen op een absolute A1 locatie in de langste winkelstraat van Haarlem, dicht bij de Markt en recht tegenover de Anegang die de verbinding vormt naar andere gezellige winkelstraatjes.

De winkel heeft een (verhuurbare) oppervlakte van circa 555 m² op de begane grond en 274 m² op de 1e verdieping.

Andere nationale en internationale winkelbedrijven in de directe omgeving zijn bijvoorbeeld Etos, Vodafone, Ici Paris XL, The Body Shop, Kruidvat, Pandora, C&A en Nelson Schoenen.

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

Telefoon 0206161616
E-mail feenstra@bvvl.nl
Lelystad - De Promesse 13

TE HUUR: circa 222 m²

Winkelruimte van circa 222 m2 op de begane grond, gelegen op één van de beste locaties in Lelystad recht tegenover HEMA. De ruimte heeft een prachtige frontbreedte van 7,8 meter. 

In de directe nabijheid zijn winkelbedrijven gevestigd als Ziengs Schoenen, Hunkemöller, New Yorker, Bakker Bart, Subway en vele andere landelijke winkelketens.

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

VERHUURD
Nijmegen - Molenstraat 44

TE HUUR: circa 120 m²

Winkelruimte gelegen in het kernwinkelgebied van Nijmegen. De winkel heeft een front van circa 5,5 meter. De Molenstraat vormt samen met de Broerstraat, Marikenstraat, Burchtstraat en Plein 1944 het kernwinkelgebied van Nijmegen. De Molenstraat ligt in het verlengde van de Broerstraat. 

Meer info
Harald van Limbeek
Makelaar

Ter Apel - De Kruier 1, 7 & 9

BELEGGING

Dé mogelijkheid om te beleggen in een langjarig verhuurde winkelruimte met twee van de meest succesvolle winkelketens van West-Europa, ACTION en KRUIDVAT.

De winkelruimte ligt zeer strategisch te midden van de vier supermarkten en de parkeervoorzieningen. Samen met Jumbo, Coop, Aldi en Lidl vormen Action en Kruidvat het winkelhart van Ter Apel. Andere trekkers in het centrum zijn bijvoorbeeld HEMA en Ter Stal.

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

VERKOCHT
Utrecht - Nieuw Amsterdamlaan 12

Beleggingspropositie

De propositie betreft een langjarig aan Kwantum verhuurde winkel gelegen op woonboulevard Utrecht, met meer dan 60 winkels de sterkste woonboulevard van Nederland. De huurstroom bedraagt EUR 190.400,-- per jaar, te vermeerderen met btw.  

Het betreft niet het gehele Kwantum filiaal, een deel van de winkel wordt gehuurd bij een andere eigenaar. 

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

Utrecht - Roelantdreef 39

TE HUUR ca. 274 m²

Dit object is gelegen op een toplocatie aan de Roelantdreef in het winkelcentrum Utrecht Overvecht.

De winkel heeft een (verhuurbare) oppervlakte van circa 247 m² op de begane grond en 27 m² op de eerste etage.

In de directe nabijheid zijn diverse nationale en internationale winkelbedrijven gevestigd waaronder: Hema, Albert Heijn, Parfumerie Douglas, Holland & Barrett, Kruidvat, Ici Paris XL en Etos.

Meer info
Harald van Limbeek
Makelaar

VERHUURD
Zaandam - Gedempte Gracht 66

TE KOOP/TE HUUR: circa 239 m²

Het object is gelegen in het stadshart van Zaandam en betreft een (recent verbouwd) prominent hoekpand gelegen op een A1 locatie aan de Gedempte Gracht.

De winkel heeft een (bruto) vloeroppervlakte van circa 239 m² op de begane grond en een prachtige frontbreedte van circa 10 meter.

In de directe nabijheid zijn winkelbedrijven gevestigd zoals WE, Zara, H&M, Primark en vele andere landelijke winkelketens.

 

 

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

Zwolle - Diezerstraat 76

TE HUUR: ca. 105 m² bg + ca. 15 m² opslag.

Het object is gelegen op zeer goede locatie in het kernwinkelgebied van Zwolle, De Diezerstraat staat bekend als dynamische winkelstraat.

Het pand zal opgeleverd worden in casco staat, inclusief nieuwe winkelpui. Verhuurder zal de begane grond optimaliseren zodanig dat er een maximale binnenmaat ontstaat met een optimale hoogte. Achter in de winkel zal een entresol (opslagruimte) worden gecreëerd. 
 

Meer info
Frank Visscher
Makelaar

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
BVVL