Alkmaar - Laat 114-118

TE HUUR: Circa 340 m² begane grond + circa 50 m² tot circa 150 m² op de 1e verdieping (al naar gelang huurder).

Het object is gelegen op een goede locatie in het kernwinkelgebied van Alkmaar. 

Front Payglop zijde circa 8 meter, Front Laatzijde circa 30 meter.

 

Meer info
Frank Visscher
Makelaar

Verhuurd
Amsterdam - Kalverstraat 177

TE HUUR: circa 327 m²

Winkelruimte van circa 132 m² begane grond, 1e verdieping 124 m², kelder 71 m² en een front van 5 meter. In de directe nabijheid bevinden zich winkelbedrijven zoals: V&D, Claudia Sträter, Superdry, Levi’s en Manfield. 

Meer info
Frank Visscher
Makelaar

VERKOCHT
Amsterdam - Tilanusstraat 79 H

TE KOOP: totaal 124 m² + tuin 25 m²

Deze beleggingspropositie betreft een voormalig winkelpand (voorkamer) met achtergelegen slaapkamer, binnentuin, woonkamer met keuken gelegen op de entresol en een gerenoveerde kelder met stahoogte.

Het pand heeft een (gebruikers)oppervlakte van 62 m² op de begane grond, 37 m² op de 1e verdieping, 25 m² in de kelder en een (binnen)tuin van 25 m².

Meer info
Harald van Limbeek
Makelaar

Apeldoorn - Hoofdstraat 86B

Te Huur: circa 190 m²

De winkel is gelegen in de belangrijkste winkelstaat van Apeldoorn en in de directe omgeving van veelal nationale en internationale retailers.

De winkel heeft een bruto vloeroppervlak van circa 190 m² en een front van 6,8 meter.

Meer info
Frank Visscher
Makelaar

Dordrecht - Bagijnhof 40

Te Huur: circa 281 m² op de begane grond en circa 160 m² op de verdieping.

Het object is gelegen in het kernwinkelgebied van Dordrecht, in de directie nabijheid van diverse nationale en internationale retailers.

De winkel heeft een oppervlakte van circa 281 m² op de begane grond en circa 160 m² op de 1e verdieping. Frontbreedte circa 7 meter. 

Meer info
Frank Visscher
Makelaar

Haarlem - Grote Houtstraat 22

TE HUUR: circa 389 m²

Het object is gelegen op een absolute A1 locatie in de hoofdwinkelstraat van Haarlem, naast ICI Paris XL en tegenover WE.

De winkel heeft een (verhuurbare) vloeroppervlakte van circa 277 m² op de begane grond en 112 m² op de 1e verdieping.

In de directe nabijheid zijn winkelbedrijven gevestigd als Etos, Vodafone, Vero Moda, Kruidvat, Sneakers, C&A en vele andere landelijke winkelketens.

 

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

Haarlem - Grote Houtstraat 26

TE HUUR: circa 238 m²

Het object is gelegen op een absolute A1 locatie in de langste winkelstraat van Haarlem, naast WE
en recht tegenover de knusse Anegang.

De winkel heeft een (verhuurbare) vloeroppervlakte van circa 131 m² op de begane grond, 52 m² op de 1e verdieping en 55 m² op de 2e verdieping.

In de directe nabijheid zijn diverse nationale en internationale winkelbedrijven gevestigd waaronder Etos, Vodafone, Vero Moda, Kruidvat, Sneakers en C&A.

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

Lelystad - De Promesse 13

TE HUUR: circa 222 m²

Winkelruimte van circa 222 m2 op de begane grond, gelegen op één van de beste locaties in Lelystad recht tegenover HEMA. De ruimte heeft een prachtige frontbreedte van 7,8 meter. 

In de directe nabijheid zijn winkelbedrijven gevestigd als Ziengs Schoenen, Hunkemöller, New Yorker, Bakker Bart, Subway en vele andere landelijke winkelketens.

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

VERHUURD
Nijmegen - Molenstraat 44

TE HUUR: circa 120 m²

Winkelruimte gelegen in het kernwinkelgebied van Nijmegen. De winkel heeft een front van circa 5,5 meter. De Molenstraat vormt samen met de Broerstraat, Marikenstraat, Burchtstraat en Plein 1944 het kernwinkelgebied van Nijmegen. De Molenstraat ligt in het verlengde van de Broerstraat. 

Meer info
Harald van Limbeek
Makelaar

Utrecht - Bakkerstraat 23

TE HUUR: circa 177 m²

Het object is gelegen in het kernwinkelgebied van Utrecht. De winkel heeft een oppervlakte van circa 90 m² op de begane grond. Alle bovengelegen ruimtes behoren ook tot het gehuurde.

In de directe nabijheid zijn veelal nationale en internationale winkelbedrijven gevestigd waaronder Rituals, Björn Borg, Specsavers, Foot Locker en Etos.

Meer info
Harald van Limbeek
Makelaar

Utrecht - Nieuw Amsterdamlaan 12

Beleggingspropositie

De propositie betreft een langjarig aan Kwantum verhuurde winkel gelegen op woonboulevard Utrecht, met meer dan 60 winkels de sterkste woonboulevard van Nederland. De huurstroom bedraagt EUR 190.400,-- per jaar, te vermeerderen met btw.  

Het betreft niet het gehele Kwantum filiaal, een deel van de winkel wordt gehuurd bij een andere eigenaar. 

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

VERHUURD
Zaandam - Gedempte Gracht 66

TE KOOP/TE HUUR: circa 239 m²

Het object is gelegen in het stadshart van Zaandam en betreft een (recent verbouwd) prominent hoekpand gelegen op een A1 locatie aan de Gedempte Gracht.

De winkel heeft een (bruto) vloeroppervlakte van circa 239 m² op de begane grond en een prachtige frontbreedte van circa 10 meter.

In de directe nabijheid zijn winkelbedrijven gevestigd zoals WE, Zara, H&M, Primark en vele andere landelijke winkelketens.

 

 

Meer info
Johannes Feenstra
Makelaar

Zwolle - Diezerstraat 76

TE HUUR: ca. 105 m² bg + ca. 15 m² opslag.

Het object is gelegen op zeer goede locatie in het kernwinkelgebied van Zwolle, De Diezerstraat staat bekend als dynamische winkelstraat.

Het pand zal opgeleverd worden in casco staat, inclusief nieuwe winkelpui. Verhuurder zal de begane grond optimaliseren zodanig dat er een maximale binnenmaat ontstaat met een optimale hoogte. Achter in de winkel zal een entresol (opslagruimte) worden gecreëerd. 
 

Meer info
Frank Visscher
Makelaar

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
BVVL